5 év

2019. április elsején, azaz pontosan 5 éve vettük át a termet. Ennek kapcsán engedjetek meg három rövid gondolatot, az elmúlt 5 évről!

Az első gondolat a köszöneté: köszönöm, hogy ennyire jó kollégáim vannak. Szenzációs edzők, csoportos instruktorok, recisek, masszőrök, takarítók, beszállítók. Köszönöm, hogy olyan értéket teremtetek, ami létrehozta azt az atmoszférát, amiért szeretünk ide járni. Köszönöm vendégeinknek, hogy hozzánk járnak, és ők is hozzájárulnak ahhoz, hogy a terem szerethető, vidám, békés hely. Hálás vagyok visszajáró bérleteseinknek, akik igazolják, hogy jó irányba tartunk. (Számuk két és félszereződött a 2019-óta.)

A második gondolat a büszkeségé: az elmúlt 5 évben olyan termet fejlesztettünk, ahol minden eszköz megvan ahhoz, hogy valaki jót edzen. Konditermünk felszereltsége folyamatosan fejlődik, és még a nagyobb beruházásokat is ki tudjuk gazdálkodni úgy, hogy ne kelljen elveszítenünk azt az árelőnyt, amivel a környék egyik legjobb ár/érték arányú terme lettünk. Emögött persze az a megfontolás áll, hogy a nyereségünk meghatározó részét visszaforgatjuk fejlesztésekbe. Büszke vagyok bejáratott és feltörekvő csoportos foglalkozásainkra, és büszke vagyok azokra a terembérlő csoportos aktivitásokra, amelyeket azzal támogatunk, hogy piaci ár alatt biztosítjuk számukra az edzési lehetőséget.

A harmadik gondolat a terveké: Bizonyára tudjátok, hogy nagy terveink vannak. Erről még nem beszélhetek sokat, de ugyanabban a szellemiségben, az egészséges életmód és a mozgás szeretete jegyében szeretnénk még több ember számára elérhetővé tenni az aktív testmozgást. Ha minden jól megy, szintet ugrunk hamarosan. Veletek.

Isten éltesse az Újpalota Fitnesz Centrumot és vendégeit, sokáig!
Dr. Budai Balázs (ügyvezető-tulajdonos)